Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν φαίνεται πως έχουν τελειώσει οι περικοπές της Microsoft στο Xbox

*
Δύσκολες μέρες φαίνεται πως διανύει η Microsoft και το Xbox και μάλλον οι περικοπές θα έχουν συνέχεια. Πριν από μερικές ημέρες, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο των Tango Gameworks, Arkane Austin, Alpha Dog Studios και Roundhouse Games και όπως φαίνεται έρχονται κι άλλα. Όπως αναφέρει νεότερο άρθρο του Bloomberg, πηγές του αναφέρουν πως το Xbox άρχισε να προσφέρει προγράμματα εθελουσίας εξόδου στους υπαλλήλους της ZeniMax, στοχεύοντας κυρίως στη μείωση του προσωπικού.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως έχουν μπει στο στόχαστρο τα μέλη του τμήματος QA testing, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει και περαιτέρω επέκταση του κύματος απολύσεων με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας όλων των studios. Όλα αυτά έρχονται ως συνέχεια των απολύσεων 1900 συνεργατών της Microsoft (κυρίως σε Activision Blizzard) τον Φεβρουάριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*