Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Δεν έχουμε αρκετά original franchises”, δηλώνει η Sony

*
H Sony, δημιουργός του PlayStation υποστηρίζει ότι δεν έχει αρκετά original franchises τα οποία να έχει ξεκινήσει η ίδια. Αυτό δηλώνει ο chief financial officer της Sony, Hiroki Totoki, ο οποίος την ίδια εβδομάδα που το PlayStation ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει το Concord από την αγορά, δήλωσε στους Financial Times: "Μας λείπει η πρώιμη φάση (των IP) και αυτό είναι ένα θέμα για εμάς".

"Ένα πράγμα που χρειάζεστε είναι το IP, αυτό είναι το πρώτο βήμα", πρόσθεσε στο ίδιο άρθρο ο αναλυτής της Jefferies, Atul Goyal. "Και αν δεν αρχίσετε να δημιουργείτε ή να αγοράζετε σε αυτούς που το κάνουν, τότε ο κίνδυνος είναι ότι κάποιος άλλος θα το κάνει. Άρα ο κίνδυνος είναι να το να μην κάνεις τίποτα".


Ο Totoki αναφερόταν στη Sony γενικά, με τις ταινίες και τα anime να λαμβάνονται υπόψη μαζί με τον τομέα gaming της εταιρείας. Το στέλεχος συνέχισε λέγοντας ότι η Sony είναι συνήθως καλύτερη στο να βρίσκει κοινό για περιεχόμενο που έχει ήδη γίνει δημοφιλές στην εγχώρια αγορά της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*