Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase

*
Η Microsoft δηλώνει ότι βρίσκεται σε διαδικασία οριστικοποίησης της χρονικής διάρκειας του προσεχούς Xbox & Bethesda Games Showcase. Το event που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2022, ώρα 20:00 και θα είναι γεμάτο νέα για video games των Xbox Game Studios, της Bethesda, αλλά και συνεργατών τους ανά τον κόσμο.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώθεί η διάρκεια της παρουσίασης, όμως όπως παρατήρησε ο χρήστης του Twitter, @IdleSloth84, με την προσθήκη του calendar invite για το showcase από την επίσημη ιστοσελίδα του Xbox, ο χρόνος που αναφέρεται είναι 90 λεπτά.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο επικεφαλής του τμήματος marketing του Xbox, Aaron Greenberg, ανέφερε ότι τώρα ολοκληρώνεται το χρονοδιάγραμμα.

"Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια του show. Όμως τυπικά διαρκεί σχεδόν 90 λεπτά. Θα σας ενημερώσω όταν υπάρχουν νεότερα!", έγραψε ο Greenberg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*