Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αλλάζει ο ορίζοντας κυκλοφορίας του GTA 6, όπως επιβεβαιώνει η Take-Two

*
Σε μια εποχή που το ένα μετά το άλλο project ακυρώνονται ή κυκλοφορούν μετά από πολλαπλές αναβολές, είναι ενθαρρυντικό όταν ένα παιχνίδι τηρεί τις αρχικές υποσχέσεις του προς του fans. Όπως φαίνεται αυτό πρόκειται να συμβεί και με το GTA 6, καθώς η Take-Two επανέλαβε πως ο ορίζοντας κυκλοφορίας του δεν έχει αλλάξει και αναμένεται το Φθινόπωρο του 2025 για PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Τα νέα έρχονται έπειτα από φήμες ότι το Grand Theft Auto 6 μεταφέρεται από την Take-Two Interactive και τη Rockstar Games για το 2026. Κάτι τέτοιο, ευτυχώς δεν ισχύει και τουλάχιστον προς το παρόν η ανάπτυξή του βρίσκεται σε καλό δρόμο.


Το GTA 6 αναμένεται να είναι το σπουδαιότερο single player game όλων των εποχών και ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινότητας των παικτών περιμένει με αγωνία τη στιγμή που θα μπορέσει να βυθιστεί στον κόσμο του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*