Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αλλάζει επιχειρηματικό μοντέλο το Palworld

*
Η Pocketpair, developer του Palworld δηλώνει ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να αλλάξει επιχειρηματικό μοντέλο και θα παραμείνει buy-to-play, όχι free-to-play ή games-as-a-service. Το studio οδηγήθηκε σε αυτή την ανακοίνωση μετά από συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η οποία οδήγησε τους παίκτες στην πεποίθηση πως η ομάδα ανάπτυξης κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

«Δεν αλλάζουμε το επιχειρηματικό μοντέλο του παιχνιδιού μας, θα παραμείνει buy-to-play και όχι f2p ή GaaS», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X/Twitter.


"Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο οποίο συζητήσαμε την πιθανή μελλοντική κατεύθυνση του Palworld και ιδέες για τη συνέχιση του παιχνιδιού για μεγάλο χρονικό διάστημα".

Αφού δήλωσε ότι η συνέντευξη "πραγματοποιήθηκε πριν από αρκετούς μήνες", σε μια εποχή που η ομάδα "συζητούσε εσωτερικά" το μέλλον του Palworld, η ομάδα λέει ότι τελικά αποφάσισε "ότι η προσέγγιση F2P/GaaS δεν είναι κατάλληλη για εμάς".

«Το Palworld δεν σχεδιάστηκε ποτέ με αυτό το μοντέλο στο μυαλό και θα απαιτούσε πάρα πολλή δουλειά για να προσαρμοστεί το παιχνίδι σε αυτό το σημείο», συνεχίζει η δήλωση. «Επιπλέον, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι αυτό που θέλουν οι παίκτες μας και βάζουμε πάντα τους παίκτες μας πρώτους».

"Εξακολουθούμε να εξετάζουμε τα skins και το DLC για το Palworld στο μέλλον ως μέσο υποστήριξης της ανάπτυξης, αλλά θα το συζητήσουμε ξανά μαζί σας καθώς πλησιάζουμε σε αυτό το σημείο. Προς το παρόν, η προτεραιότητά μας παραμένει να κάνουμε το Palworld το καλύτερο δυνατό παιχνίδι".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*