Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Delta Force: ο αντίπαλος του Call of Duty απέκτησε ημερομηνία για open beta (video)

*
H Tencent ανακοίνωσε την open beta για το δικό της πολεμικό videogame, το Delta Force. Η δοκιμαστική αυτή έκδοση έρχεται στο PC στις 5 Δεκεμβρίου 2024 μέσω των Steam και Epic Games Store, με την ομάδα ανάπτυξης να μετονομάζει ουσιαστικά την early access περίοδο σε open beta και η οποία θα έρθει με ενημερώσεις περιεχομένου και χωρίς reset της προόδου.

Το Delta Force θα είναι ένα free to play game, ωστόσο η beta θα περιλαμβάνει και περιεχόμενο επί πληρωμή στη μορφή battle passes, αλλά και διακοσμητικών αντικειμένων για τα οχήματα και τα όπλα. Η Tencent σημειώνει πως δεν θα υποστηρίζονται τμήματα pay to win, ενώ θα υπάρχει και ένα ισχυρό σύστημα anti-cheat.


Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως στην open beta δεν θα υπάρχει υποστήριξη για χειριστήρια. Οι εκδόσεις για κονσόλες και κινητά θα έρθουν κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*