Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DEADROP: Απολύθηκε το 50% των developers μετά τις κατηγορίες εναντίον του Dr Disrespect

*
Η Midnight Society, το studio που ετοιμάζει το DEADROP, ένα ‘vertical’ extraction shooter, απέλυσε σχεδόν το 50% της ομάδας ανάπτυξης. Η Midnight Society βρέθηκε σε περίοπτη θέση πριν από μερικά χρόνια, όταν μαθεύτηκε ότι ο Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm ήταν ένας από τους ιδρυτές της. Στα χρόνια που ακολούθησαν ο αμφιλεγόμενος δημιουργός βοήθησε τη Midnight Society να δημιουργήσει όνομα και να προσελκύσει παίκτες. Όμως μετά από τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Dr Disrespect, φαίνεται ότι η κατάσταση πήρε την κάτω βόλτα και έτσι η εταιρεία αναγκάστηκε να προβεί σε περικοπές.

«Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, έχουμε αντιμετωπίσει πολλαπλές απροσδόκητες προκλήσεις τους τελευταίους μήνες. Για να προσαρμοστούμε σε αυτές τις αλλαγές και να εξασφαλίσουμε το μέλλον της Midnight Society, του DEADROP και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες εμπειρίες σχετικές με video games, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να εξορθολογίσουμε τις δραστηριότητές μας, η οποία περιλαμβάνει τη σημαντική μείωση του εργατικού δυναμικού», έγραψε στον server της Midnight Society στο Discord ο Robert ‘fourzerotwo’ Bowling, ένας ακόμα από τους ιδρυτές της.


Συνέχισε τονίζοντας ότι το DEADROP πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*