Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Black Ops 6 - Το νέο cinematic trailer παρουσιάζει τη Liberty Falls

Καθώς οδεύουμε στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα του Call of Duty: Black Ops 6, η Activision δημοσίευσε ένα νέο cinematic trailer με τίτλο Liberty Falls.

“Καλωσορίσατε στη Liberty Falls. Μικρή πόλη, μεγάλα προβλήματα”, αναφέρει η περιγραφή του trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.


Στη Liberty Falls τοποθετείται ένας από τους νέους χάρτες του Zombies mode. Η πόλη αυτή βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια και ως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο για αυτή.

Η beta του Call of Duty: Black Ops 6 θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου 2024 και το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 25 Οκτωβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Xbox One και PlayStation 4. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο του Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*