Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Black Ops 6, όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει και σε PS4 και Xbox One

*
Η αγορά των videogames περιμένει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Call of Duty: Black Ops 6 αλλά μια διαρροή ίσως μαρτυρά ότι θα το περιμένουμε και σε last gen κονσόλες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από διαρροή του GameStop, το παιχνίδι θα εμφανιστεί και για τα PS4 και Xbox One και το υλικό έρχεται από μια φωτογραφία του συστήματος διαχείρισης αποθεμάτων της αλυσίδας.

Εκεί αναφέρεται μία έκδοση για το PS4 και μία για το PS5, αλλά και μία για τα Xbox Series X/S.




Πηγές αναφέρουν πως η έκδοση της Microsoft θα δουλεύει και στην προηγούμενη γενιά και όλα τα παραπάνω δείχνουν να επιβεβαιώνονται και από τον insider της αγοράς Tom Henderson.

Η κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 6 αναμένεται στις 25 Οκτωβρίου. Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες, όταν και μετά το τέλος του Xbox Games Showcase θα υπάρξει ένα ξεχωριστό direct για το νέο Call of Duty game. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*