Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Black Ops 6 – Διευκρινήσεις από την Activision για τα 309 GB της εγκατάστασης

*
Η Activision έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την πληροφορία ότι η εγκατάσταση του Call of Duty: Black Ops 6 θα απαιτεί 309GB. Αυτό αναγράφεται στη σελίδα του παιχνιδιού στο Xbox Store και προφανώς έκανε πολλούς να απορήσουν με το τεράστιο αυτό μέγεθος, ειδικά τους κατόχους του Xbox Series S με τον SSD των 512GB.

Μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα ανάπτυξης του Call of Duty ενημερώνει πως το μέγεθος αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό του αρχείου εγκατάστασης, ούτε του χώρου που θα καταλαμβάνει το παιχνίδι στον δίσκο.


"Τα μεγέθη που εμφανίζονται περιλαμβάνουν τις πλήρεις εγκαταστάσεις των Modern Warfare 2, Modern Warfare 3, Warzone και όλων των σχετικών πακέτων περιεχομένου, όπως οι γλώσσες και δεν είναι αντιπροσωπευτικά μιας τυπικής εγκατάστασης. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το Black Ops 6 όταν λανσαριστεί χωρίς άλλο τίτλο Call of Duty ή όλα τα language packs".

Πάντως το studio δεν αποκάλυψε τον χώρο που θα απαιτηθεί.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*