Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Black Ops 6, αποκαλύπτεται επίσημα μέσα στο μήνα

*
Dataminers κατάφεραν να βρουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως το Call of Duty: Black Ops 6 έρχεται μέσα στο μήνα. Συγκεκριμένα, dataminers εντόπισαν στοιχεία στο τελευταίο update του Warzone που μαρτυρούν στοιχεία του τίτλου που σημειώνεται με την κωδική ονομασία Cerberus. Τα αρχεία περιλαμβάνουν την αναφορά “s3_cerberus_reveal” σε διάφορα σημεία και ένα blueprint του Call of Duty 2024 αναφέρει “SALLY 6”, τονίζοντας ίσως τον αριθμό στο τέλος της ονομασίας του game.



Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το game θα παρουσιαστεί στο Xbox Games Showcase του καλοκαιριού. Στα αρχεία που εντοπίστηκαν αναφέρεται ακόμη πως ο Frank Woods επιστρέφει ως Operator στα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Call of Duty Warzone, ενώ εικάζεται πως και παλαιότεροι τίτλοι της σειράς θα μπουν σύντομα στο Game Pass. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*