Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Black Ops 6 - Αποκαλύφθηκε το multiplayer mode (trailer)

Η Activision κυκλοφόρησε ένα trailer για το multiplayer του Call of Duty: Black Ops 6. Μάλιστα έρχεται λίγες μέρες πριν από το COD: Next event αλλά και την έναρξη της beta του παιχνιδιού.

Το Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer θα περιλαμβάνει 16 νέους χάρτες αλλά και τέσσερις remastered. Ακόμα η Activision έχει προσθέσει το νέο onmimovement system με μηχανισμούς sprint, slide και dive προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επίσης, επιστρέφει το κλασσικό prestige, μαζί με το RC-XD killstreak, tomahawks και πολλά άλλα.


Το COD: Next event θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου 2024, ενώ η early access beta ξεκινάει στις 30 του μήνα.

Το Call of Duty: Black Ops 6 είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 25 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, Xbox One και PlayStation 4. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο του Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*