Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Myth: Wukong – «Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε τεχνικά θέματα του Xbox», υποστηρίζει η Microsoft

*
Η Microsoft παρείχε ενημέρωση για το Black Myth: Wukong, το οποίο ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει για Xbox Series X και Xbox Series S. Με βάση τα όσα έχει ως τώρα ανακοινώσει η κινεζική Game Science, ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται σε θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα. Αντιθέτως από τις 20 Αυγούστου είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις για PS5 και PC.

«Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του Black Myth Wukong στο Xbox Series X/S και συνεργαζόμαστε με τη Game Science για να φέρουμε το παιχνίδι στις πλατφόρμες μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στο Forbes.


«Θα προτιμήσουμε να μην σχολιάσουμε τις συμφωνίες που έχουν κάνει οι συνεργάτες μας με άλλους platform holders, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε περιορισμούς της πλατφόρμας Xbox που έχουν γίνει γνωστοί σε εμάς». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*