Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Billboard στην Times Square διαφημίζει καμπάνια χρηματοδότησης για το Shenmue 4

*
Οι fans του Shenmue νοίκιασαν ένα billboard στην Time Square της Νέας Υόρκης προκειμένου να ξεκινήσουν καμπάνια για μια τέταρτη προσθήκη στην σειρά παιχνιδιών. Στόχος τους να δώσουν την ευκαιρία στον Yu Suzuki να ολοκληρώσει “το όνειρο της ζωής του”.

Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει από το site Shenmue Dojo που κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που φέρει το hashtag #LetsGetShenmue4, στην οποία εμφανίζονται artworks βασισμένα σε χαρακτήρες της σειράς. Όταν ο Yu Suzuki στράφηκε στο crowfunding για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, συνολικά συγκέντρωσε 7,1 εκατομμύρια δολάρια από 81.087 υποστηρικτές. Επίσης, να αναφέρουμε πως μόνο από το Kickstarter συγκέντρωσε το θρυλικό ποσό των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων.


Οι δημιουργοί του Shenmue Dojo λένε πως “δεν θέλουμε να δούμε απλώς τη συνέχεια της ιστορίας, επιδιώκουμε να δώσουμε σάρκα και οστά στο Shenmue 4 για υποστηρίξουμε τον Yu Suzuki και να του δώσουμε λίγες παραπάνω ελπίδες”. H ιδέα προήλθε κατά τη διάρκεια ενός livestream και σκεπτόμενοι πως θα συγκεντρωθούν αρκετοί fans της Sega, θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες “χειρονομίες”. H καμπάνια κόστισε μόλις 40 δολάρια για 15 δευτερόλεπτα.

Στο παρελθόν ο Suzuki είχε σχολιάσει το ενδεχόμενο για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, λέγοντας πως “θέλω το Shenmue 4 να είναι απολαυστικό για τους νέους παίκτες, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς”.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη αν το Shenmue 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει την επιθυμία των fans.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*