Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτοί αντικαθιστούν τον Jim Ryan στο PlayStation ως CEOs

*
Η νέα εποχή του PlayStation, μετά την αποχώρηση του Jim Ryan, αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκινάει και η Sony ανακοίνωσε δύο νέους CEOs που θα αναλάβουν τη θέση του. Ο λόγος για τους Herman Hulst και Hideaki Nishino, οι οποίοι αναλαμβάνουν τους ρόλους τους την 1η Ιουνίου 2024. Ο Herman Hulst ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής των PlayStation Studios και της Guerilla Games και θα είναι ο CEO του νέου Studio Business Group που θα είναι υπεύθυνο για όλο το gaming περιεχόμενο του PlayStation, όπως και τη μεταφορά των franchises του PlayStation σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας, όπως η τηλεόραση και ο κινηματογράφος.

Ο Hideaki Nishino ήταν προηγουμένως Senior Vice President του PlayStation Experience Group στη SIE και συνεχίζει να έχει την ευθύνη για την τεχνολογία, τα προϊόντα, της υπηρεσίες, την εμπειρία της πλατφόρμας, της σχέσεις με τρίτες εταιρείες και τις εμπορικές συμφωνίες, ενώ αναλαμβάνει και την επίβλεψη του τομέα πωλήσεων και marketing για hardware, υπηρεσίες και περιφερειακά.


Ο Hiroki Totoki που ήταν ο CEO της SIE μετά την αποχώρηση του Jim Ryan θα είναι επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της SIE πέραν του ρόλο του προέδρου της, αλλά και του ρόλου των COO και CFO για όλο το Sony Group Corporation. Nishino και Hulst θα λογοδοτούν στον Totoki, ο οποίος θα έχει και τον τελικό λόγο σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*