Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά ήταν τα ονόματα που είχε σκεφτεί αρχικά η Pokémon Company για τα Pokémon Ruby and Sapphire

*
Τα Pokémon Ruby and Sapphire έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και έχουν ξεχωρίσει, αλλά η Pokemon Company σκεφτόταν αρχικά να τα λανσάρει με εντελώς διαφορετικά ονόματα. Σύμφωνα με νεότερα δεδομένα που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, η εταιρεία είχε σκεφτεί αρχικά άλλες ονομασίες για διαφορετικά χρώματα και αυτά έφτασαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σκέψη ήταν να βγουν τα δύο νέα games με τις ονομασίες Pokémon Indigo and Crimson. Μάλιστα, ο λογαριασμός του X/Twitter που αποκάλυψε την κυκλοφορία, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του και ένα script file με την ονομασία field_102.ev και ένα με την ονομασία cave_d0701s.ev.


Τα τελικά ονόματα των games Pokémon Ruby and Sapphire αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο του Festa 2002 τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς για κυκλοφορία μερικούς μήνες αργότερα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*