Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Μήνυμα από τη Ubisoft προς τους Ιάπωνες gamers για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Yasuke

*
Η Ubisoft έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ιαπωνική κοινότητα των παικτών με το Assassin’s Creed Shadows και τώρα επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις. Για τον λόγο αυτό δημοσίευσε μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια επιστολή, όπου αναφέρεται στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Yasuke, τον Samurai με καταγωγή από τη Αφρική ο οποίος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές. Σημειώνεται ότι ο χαρακτήρας του Yasuke είναι εμπνευσμένος από πραγματικό πρόσωπο, που υπηρέτησε την ιαπωνική Oda Nobunaga το 1581. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στη συνέχεια, η Ubisoft λέει ότι ανέκαθεν η σειρά Assassin’s Creed αντλεί έμπνευση από τη ιστορία και δεν την αναπαριστά όπως έχει.

Σας θυμίζουμε ότι το Assassin’s Creed Shadows θα λανσαριστεί στις 15 Νοεμβρίου 2024, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series X, PC και Mac.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Neoptolemus
    • Τουσ πείραξε ότι είναι μαύρος τα φασισταριά. Να σέβονται στην Ubisoft την ιστορία αλλά εδώ δεν έχει να κάνει με αυτό. Είναι καθαρά ρατσιστικά τa κίνητρα.

*