Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Αυτά είναι τα 15 studios της Ubisoft που εμπλέκονται στο project

*
Η Ubisoft αποκάλυψε πλήρως πλέον το Assassin’s Creed Shadows και ο τίτλος αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec. Ωστόσο, μαζί της υπάρχουν και άλλα 15 studios της γαλλικής εταιρείας που υποστηρίζουν το project σε διάφορα επίπεδα για όσο καιρό αναπτύσσεται και μέχρι να κυκλοφορήσει. Όπως φαίνεται στο κάτω μέρος του επίσημου site, οι developers που εμπλέκονται κατά κάποιο τρόπο είναι οι: Ubisoft Belgrade, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Manila, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Odesa, Ubisoft Osaka, Ubisoft Pune, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia και Ubisoft Tokyo.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποια ομάδα έχει δουλέψει που, αλλά είναι γεγονός πως και η Anvil Engine έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Τα 16 -συνολικά- studios είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ομάδων που έχουν δουλέψει σε ένα project της Ubisoft μέχρι σήμερα.


Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*