Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Αισιόδοξη για τις πωλήσεις η Ubisoft παρά τον ανταγωνισμό από το Ghost of Yōtei

*
Η Ubisoft προσπαθεί να πείσει το κοινό ότι το Ghost of Yōtei δεν θα έχει καλύτερες πωλήσεις από το Assassin’s Creed Shadows. Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τη μεταφορά του λανσαρίσματος του παιχνιδιού της για τις 14 Φεβρουαρίου 2025 μιας και όπως υποστηρίζει ότι υπάρχου ακόμα πολλά πράγμα που πρέπει να βελτιωθούν. Πολύ λογικό μετά το χαμηλότερο των προσδοκιών λανσάρισμα του Star Wars Outlaws, το οποίο έχει επίσης μπει για ρετουσάρισμα.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, η Ubisoft ρωτήθηκε για το κατά πόσο το παιχνίδι της Ubisoft είναι δυνατό να επηρεαστεί αρνητικά από αυτό της Sony, που έχει επίσης ιστορικό υπόβαθρο.


«Θα ήθελα να πω ότι υπάρχει πολύς χώρος για παιχνίδια πολύ υψηλής ποιότητας και αυτά τα δύο παιχνίδια μπορούν να πουλήσουν πολύ καλά», απάντησε ο διευθύνων σύμβουλος Yves Guillemot.

Ο οικονομικός διευθυντής της Ubisoft, Frederick Duguet, είπε ότι η κύρια ανησυχία της Ubisoft ήταν να διασφαλίσει ότι το Assassin's Creed Shadows θα φτάσει στον επιθυμητό πήχη ποιότητας.

«Στον ανταγωνισμό που σχετίζεται με το Assassin's Creed Shadows, η εστίαση είναι πραγματικά να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε μια φανταστική εμπειρία, με τη διπλή προσέγγιση πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, με δύο διαφορετικά και συμπληρωματικά στυλ gameplay, με τους Yasuke και Naoe, σε ένα σκηνικό που διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και θα πρέπει να είναι πραγματικά δελεαστικό», είπε.

«Έτσι, όλη η εστίαση και ό,τι πραγματικά τροφοδοτεί την απόφασή μας [να καθυστερήσουμε το παιχνίδι] είναι να διασφαλίσουμε ότι θα βελτιστοποιήσουμε το παιχνίδι και θα εκπληρώσουμε αυτή τη φανταστική υπόσχεση». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*