Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Mirage: Διαρροή gameplay video και πληροφοριών

*
Ένα μικρό gameplay video και νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, ένα σύντομο video δείχνει τον Basim να «τρέχει» για περίπου 3 δευτερόλεπτα, χωρίς ωστόσο να δούμε κάτι παραπάνω. Στο νέο game της σειράς θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε την ιστορία του Basim, όσο κινείται στους χώρους της Βαγδάτης του 9ου Αιώνα, ενώ η διάρκεια του game εκτιμάται πως θα είναι μικρότερη και θα φτάνει τις 20 ώρες. Το animation δείχνει κάτι από Assassin’s Creed Valhalla (ο τίτλος θα λειτουργεί ως prequel του) και πολλοί εκτιμούν πως ίσως να δούμε κάτι για το game στο επερχόμενο PlayStation Showcase την Τετάρτη.

Assassin’s Creed Mirage Short Gameplay Leak
by u/tusstaster in assassinscreed


Πέραν της παραπάνω διαρροής, ένας Γάλλος YouTuber έβγαλε ένα video με πολλές πληροφορίες που αναφέρει πως έχει από έγκυρη πηγή στην Ubisoft. Εκεί σημειώνει πως η ιστορία ξεκινάει στην πόλη του και μετά από μία έντονη σκηνή μάχης αναγκάζεται να φύγει και να μετακινηθεί στη Βαγδάτη και να μπει σε διαδικασία να εξοντώσει συγκεκριμένους στόχους στην περιοχή. Ο τίτλος είναι αρκετά πιο stealthy και ο ήρωας καλείται να συγκεντρώνει συνεχώς πληροφορίες για τους εχθρούς του. Θα υπάρχει ένα σύστημα reputation τεσσάρων επιπέδων, ενώ θα δούμε και την επιστροφή των Factions. Για άλλη μια φορά αναφέρεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας η 12η Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Bordeaux

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*