Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από τη Ubisoft o Davide Soliani, director των Mario + Rabbids

*
Ο Davide Soliani, ο Ιταλός game designer, ευρύτερα γνωστός από τα παιχνίδια Mario + Rabbids αποχώρησε από τη Ubisoft. Ο creative director προέβη στη σχετική ανακοίνωση μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει πως αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια, δίχως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Χαίρετε, σε όλους τους φίλους. Μετά από 25 χρόνια, 11 από τα οποία πέρασα όμορφα δουλεύοντας με τη Nintendo στο Mario+Rabbids μαζί με την απίστευτη κοινότητα των παικτών μας, αποφάσισα να αφήσω την Ubisoft για να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια», έγραψε. «Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για όλα, ειλικρινά».


Στα 25 χρόνια παρουσίας του στη Ubisoft Milan, ο Soliani ηγήθηκε της ανάπτυξης των Mario + Rabbids games, με τις πωλήσεις το πρώτο να έχει ξεπεράσει τους 10 εκατομμύρια παίκτες από το 2017 που λανσαρίστηκε. Η συνέχειά του, το Sparks of Hope, κυκλοφόρησε το 2022 και όπως υποστηρίζεται έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκ. αντίτυπα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*