Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύεται όλη η ομάδα του Kerbal Space Program 2 τον Ιούνιο, παρά τις διαψεύσεις της Take-Two

*
Δεν σταματούν οι αναφορές για απολύσεις στην αγορά και παρά τις διαψεύσεις της Take-Two, φαίνεται πως όλη η ομάδα του Kerbal Space Program 2 θα αποτελέσει παρελθόν τον Ιούνιο. Όπως αναφέρει ο Quinn Duffy σε ανάρτησή του στο LinkedIn, όλη η Intercept Games θα απολυθεί τον επόμενο μήνα.

Ο Duffy εργάζεται ως senior design manager στην ομάδα του Kerbal Space Program 2 και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η ομάδα της Intercept Games θα απολυθεί έως τις 28 Ιουνίου, οπότε ένα μεγάλο γκρουπ ταλαντούχων δημιουργών θα ψάχνει για νέες ευκαιρίες».


Οι αναφορές για το μέλλον της ομάδας είχαν αρχίσει να εμφανίζονται με την ανακοίνωση αναδιοργάνωσης της Take-Two Interactive, η οποία ανέλυσε το πλάνο απόλυσης του 5% του προσωπικού της (περίπου 600 άτομα) για να μειώσει τα κόστη παραγωγής.

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως πρόσφατα ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, δήλωσε ότι κανένα studio δεν θα κλείσει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*