Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η νέα mini κονσόλα Atari 7800+ (trailer)

Αποκαλύφθηκε μια νέα mini κονσόλα βασισμένη στο Atari 7800. Πρόκειται για το Atari 7800+ που είναι πιστή απομίμηση- σε μικρογραφία- της κονσόλας που κυκλοφόρησε το 1986. Αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Νοεμβρίου 2024. Οι προ- παραγγελίες έχουν ξεκινήσει μια η τιμή του συστήματος είναι €119,99.

Το Atari 7800+ θα είναι backwards compatible με εκατοντάδες παιχνίδια του Atari 2600 και το 7800, έρχεται με έξοδο HDMI, παίρνει ρεύμα μέσω USB και συνοδεύεται από το ασύρματο gamepad CX 78+. Μαζί και το Bentley Bear’s Crystal Quest, η συνέχεια του Crystal Castles.


Έξι παιχνίδια του Atari 7800+ τα: Asteroids Deluxe, Bentley Bear’s Crystal Quest, Berzerk, Bounty Bob Strikes Back, Frenzy και Space Duel και τέσσερα του Atari 2600+ τα: Caverns Of Mars, RealSports Collection, Epyx Games και M-Network Collection θα συνοδεύσουν επίσης το λανσάρισμα της mini κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*