Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε cinematic από το Everhaven της Phoenix Labs που ακυρώθηκε (video)

*
Η Revenant αποκάλυψε ένα νέο cinematic από το ακυρωμένο παιχνίδι της Phoenix Labs, το «Project Dragon», ο τίτλος του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες θα ήταν «Everhaven».

Το παιχνίδι ακυρώθηκε πριν από μερικούς μήνες, έπειτα από τρία χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης και «μάχης» στο εσωτερικό της εταιρείας μήπως και δεν καταλήξει στο ράφι. Τώρα, μετά την ακύρωση του project, η Pheonix Labs ήρε τα NDAs, κάτι που σημαίνει ότι είναι δυνατή η δημοσίευση σχετικών εικόνων και videos.


Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης τύπου, ο επικεφαλής του τμήματος Animation της Revenant, Luke Angus, δήλωσε:

«Ως animator, αυτό ήταν ένα από εκείνα τα ονειρεμένα projects που σου προκύπτουν πολύ συχνά. Είναι γεμάτο φανταστικά πλάσματα, ένα πανέμορφο καλλιτεχνικό στυλ και μύθο τόσο λεπτομερή, όσο και όμορφο. Το να δουλέψουμε σε επτά διαφορετικές ταινίες σε αυτόν τον κόσμο έδωσε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε μια σειρά από στυλ κινουμένων σχεδίων, το καθένα εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία του χαρακτήρα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*