Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το Avowed, μεταξύ των οποίων και το third-person mode (trailer)

Η Obsidian αποκάλυψε νέο gameplay footage καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το Avowed, μέσα από ένα video διάρκειας 27 λεπτών.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου Official Xbox Podcast, η game director Carrie Patel μοιράστηκε με το κοινό περαιτέρω λεπτομέρειες. Το Αvowed ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020 ως ένα fantasy action RPG με προοπτική πρώτου προσώπου, τα γεγονότα του οποίου εκτυλίσσονται στον κόσμο της Eora, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Pillars of Eternity. H Patel επιβεβαίωσε πως η τελική μορφή του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα third-person camera mode, συγκεκριμένα είπε πως “τα περισσότερα στιγμιότυπα έχουν προοπτική first-person αλλά οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν και third-person mode”.


Η κυκλοφορία του Avowed έχει προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*