Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το WWE στο Call of Duty: Modern Warfare 3 η Rhea Ripley (trailer)

Η Activision αποκάλυψε ένα τμήμα από το περιεχόμενο της πέμπτης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare 3 και του Warzone. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου 2024 και θα εισάγει WWE Operators όπως η Rhea Ripley, χάρτες cel-shaded και άλλα. Μεταξύ άλλων, στο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια παρουσιάζονται οι νέοι χάρτες Bait και Yard, συν παραλλαγές των Toonoxide (Rust) και Celship (Shipment).

Ακόμα, το Superstore, ένα δημοφιλές σημείο ενδιαφέροντος από τον original χάρτη του Warzone, τον Verdansk, θα προστεθεί στον χάρτη Urzikstan, όπου πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή οι μάχες.


Το Call of Duty: Modern Warfare 3 και το Warzone είναι άμεσα διαθέσιμα για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*