Το Maverick θα ήταν ένα extraction based multiplayer shooter βασισμένο στην Αλάσκα, όπου οι παίκτες θα έπρεπε να επιβιώσουν και να κάνουν extract σε ένα σκληρό περιβάλλον γεμάτο με άγρια ζώα, στρατιώτες και παίκτες.
Η Ubisoft Montreal θα είναι αυτή που θα αναπτύξει και το Maverick και το Blackbird, με το κομμάτι του multiplayer να ξεκινά πάλι από την αρχή με τη βοήθεια της Ubisoft Sherbrooke. Κοντά στους 12 developers της Ubisoft Berlin μεταφέρθηκαν στο Blackbird και κοντά στις 12 άλλους πήγαν σε άλλα projects. Πλέον κοντά στους 50 developers έμειναν χωρίς αρμοδιότητες.
Άγνωστος παραμένει ο λόγος που η ανάπτυξη του Maverick ξεκινάει από την αρχή, αλλά φαινέται να πάρθηκε η απόφαση ως μέρος της νέας στρατηγικής της Ubisoft να κάνει εξορθολογισμό στις ομάδες της και στα project της.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity