Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίθανο hack βάζει τον Mario στο Donkey Kong Country (video)

Το Donkey Kong Country είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά παιχνίδια των παλαιότερων δεκαετιών και κάποιος κατάφερε να περάσει με hack τον Mario στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο hacker RainbowSprinklez μετέφερε τον ήρωα στη μορφή που έχει στο Super Mario World και τον βάζει στον κόσμο του Donkey Kong για να ολοκληρώσει όλο το platforming και να τα βάλει με όλους και με όλα.

Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχουμε να κάνουμε απλά με μια αντικατάσταση χαρακτήρα που απλά έχει τις ικανότητες του Donkey Kong, αλλά τη μορφή του Mario, αλλά έχουμε μια ενσωμάτωση του μουστακαλή Ιταλού και κάποιους ειδικούς μηχανισμούς. Μάλιστα, ο ήρωας θα μπορεί να συλλέξει πχ. κάποια νομίσματα μέσω coin blocks ή και να ανέβει στην πλάτη του Yoshi για να περάσει από διάφορα σημεία, να πετάξει μπάλες φωτιάς κτλ.


Μπορείτε να δείτε το σχετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια του άρθρου και να κατεβάσετε το hack από το Romhacking.net.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*