Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπηρεσία με συνδρομή προσφέρει βελτιωμένο ήχο στο Call of Duty: Black Ops 6!

*
Η κατάσταση με το Call of Duty: Black Ops 6 έχει ήδη ξεφύγει σε επίπεδο τιμών και φαίνεται πως η Activision πήγε ένα βήμα παραπάνω, αφού ενσωμάτωσε και έναν έξτρα μηχανισμό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν όσοι έχουν ψαχτεί με το preload και τις ανακοινώσεις της εταιρείας, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και ένα Enhanced Headphone Mode, το οποίο υποστηρίζει μια εξελιγμένη τεχνολογία Spatial Audio για να ενισχύσει την ακρίβεια του σημείου από τον οποίο έρχεται κάθε ήχος και να τον προσαρμόζει αντίστοιχα στο ακουστικό πεδίο του χρήστη.

Αυτό προσφέρεται στο παιχνίδι μέσα από ένα εργαλείο τρίτης εταιρείας που κοστίζει 20 δολάρια για χρήση 5 ετών, ενώ έχει και ένα δωρεάν trial για κάποιες ημέρες. Η Activision αναλύει το πόσο βελτιωμένη θα είναι η ηχητική εμπειρία με αυτό, μέσα από ένα αναλυτικό blog post και εξηγεί τη δουλειά της Embody, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάπου ότι μιλάμε για υπηρεσία που παρέχεται επί πληρωμή.


Η εν λόγω εταιρεία έχει εργαστεί στα Cyberpunk 2077 και Final Fantasy XIV για τα του ήχου, απλά εδώ χρησιμοποιήθηκε για να δώσει σχετικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι σε όσους πληρώσουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*