Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απενεργοποιήθηκαν τα οχήματα στον χάρτη Rebirth Island του Call of Duty Warzone

*
Η Raven Software, developer του Call of Duty Warzone, αφαίρεσε προσωρινά τα οχήματα από τον χάρτη Rebirth Island. Αυτό έγινε προκειμένο να ελεγχθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Πιστεύεται ότι αυτό έγινε επειδή οι παίκτες είχαν βρει ένα πλάγιο τρόπο να μπαίνουν στα Golden Vaults, που είναι μυστηριώδεις τοποθεσίες, με loot αρκετά υψηλής αξίας.

Τα vaults έγιναν προσβάσιμα πρόσφατα, μετά από την ολοκλήρωση ενός community challenge, παρόλα αυτά, οι παίκτες θα πρέπει να εντοπίσουν μια σειρά από in-game items, προκειμένου να μάθουν τους απαιτούμενους κωδικούς.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Raven Software απενεργοποιεί τα οχήματα του Call of Duty Warzone, με σκοπό να διορθώσει ένα τεχνικό πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*