Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντίτυπα του Silent Hill 2 Remake βρίσκονται ήδη στα χέρια παικτών! (εικόνα)

*
Το Silent Hill 2 Remake είναι από τις πιο σημαντικές gaming κυκλοφορίες του Οκτωβρίου και φαίνεται πως είναι ήδη στα χέρια κάποιων παικτών! Ο νέος τίτλος της Konami φαίνεται πως έφτασε σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα σε κάποιους, οι οποίοι ανέβασαν ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από την retail έκδοση. Το παιχνίδι κυκλοφορεί κανονικά στις 8 Οκτωβρίου και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει και η ώρα που θα δούμε τις πρώτες εικόνες και τα videos.

Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα με τα spoilers είναι πιο απλά, αφού μιλάμε για παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάνω από 20 χρόνια, οπότε και η ιστορία του παραμένει ίδια.


Let the gameplay leaks begin.
byu/EmbarrassedEgg4982 insilenthill


Πέραν της παραπάνω πληροφορίας, φαίνεται πως έχουμε και το μέγεθος του τίτλου για το PS5, αφού ο λογαριασμός PlayStation Game Size εντόπισε τα σχετικά αρχεία εγκατάστασης του PlayStation Network.

Το παιχνίδι θα έχει όγκο δεδομένων που θα φτάνει τα 50,53GB και το pre-load του θα ξεκινήσει από τις 4 Οκτωβρίου για τους κατόχους της έκδοσης Deluxe Edition και από τις 6 Οκτωβρίου για όσους έχουν προ-αγοράσει την απλή έκδοση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*