Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου The Occultist (trailer)

Μια νέα εμπειρία τρόμου υπόσχονται οι Daedalic Entertainment και DALOAR, καθώς ανακοίνωσαν το παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου The Occultist, που θα κυκλοφορήσει το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Η ιστορία του The Occultist, ακολουθεί τον ερευνητή μεταφυσικού, Alan Rebels στο ταξίδι του στο μυστηριώδες νησί GodStone, με σκοπό να ανακαλύψει τα αίτια πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα του. Ο Alan θα εξερευνήσει τη γενέτειρα του πατέρα του, με τη βοήθεια του μυστικού του εκκρεμές που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει κάθε μεταφυσική δραστηριότητα στο νησί.

Η Daedalic Entertainment υπόσχεται μια άκρως τρομακτική εμπειρία στους fans του είδους, με έντονα ατμοσφαιρικά στοιχεία τρόμου και puzzles, ενώ ιδιαίτερη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του Doug Cockle (Geralt of Rivia, Witcher), στο ρόλο του Alan Rebels.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*