Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Orcs Must Die! Deathtrap για PC και Xbox Series X/S (trailer)

*
Η Robot Entertainment ανακοίνωσε το νέο μέρος της σειράς Orcs Must Die! που έρχεται ως Orcs Must Die! Deathtrap. Αναμένεται στις αρχές του 2025 για PC (Steam, Epic Game Store) και Xbox Series X/S και περιγράφεται ως μια παραγωγή γεμάτη δράση τρίτου προσώπου με στοιχεία trap defense game.

Θα υποστηρίζει τετραπλό co-op, νέους ήρωες με μοναδικές ικανότητες, εκτεταμένη εξέλιξη των χαρακτήρων, rogue-lite runs και μεγάλη ποικιλία πιστών, βελτιωμένους μηχανισμούς μάχης και σημαντικά εξελιγμένα γραφικά και physics.


Το Deathtrap είναι το πέμπτο game της σειράς που κυκλοφόρησε αρχικά το 2011. Το 2012 διατέθηκε το Orcs Must Die! 2, ενώ αργότερα ήρθαν τα Orcs Must Die! Unchained (2017) και Orcs Must Die! 3 (2020). Το τελευταίο κυκλοφόρησε για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*