Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το line-up των Heroes του EA Sports FC 25 (trailer)

Η Electronic Arts ανακοίνωσε 13 νέους Heroes που θα προστεθούν στο Ultimate Team του EA Sports FC 25. Για να προετοιμάσει το έδαφος, η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε ένα trailer σε στυλ comic book, που παρουσιάζει τις μεταμορφώσεις Origin-to-Prime Hero για πολλές από τις φετινές προσθήκες.

Η λίστα των EA Sports FC 25 Heroes έχει ως εξής:
- Blaise Matuidi
- Celia Šašić
- Eden Hazard
- Fara Williams
- Guti
- Jaap Stam
- Jamie Carragher
- Laura Georges
- Maicon
- Marek Hamšík
- Mohammed Noor
- Tim Howard
- Zé Roberto


Το EA Sports FC 25 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Όσοι αποκτήσουν την Ultimate Edition ως τις 20 Αυγούστου θα λάβουν ως δώρο ένα day-one Origin Hero item, το οποίο στις 28 Νοεμβρίου θα αναβαθμιστεί αυτομάτως σε Prime Hero item. Ακόμα θα λάβουν ένα untradeable Hero ή Icon Player Item για το FC 24 Ultimate Team από το Greats of the Game campaign.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*