Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το co-op tactical game Sunderfolk για κονσόλες και PC (trailer)

Η Dreamheaven και η Secret Door ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Sunderfolk, ένος couch cooperative tactical adventure game που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο και οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό ή το tablet (μέσω εφαρμογής) αντί για χειριστήριο. Το λανσάρισμα του τίτλου έχει προγραμματιστεί για το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam).

O συγκεκριμένος τίτλος είναι βασισμένος στην συνεργασία και μέχρι τέσσερις χρήστες μπορούν να περιπλανηθούν μαζί στο επικίνδυνο Sunderlands. O κάθε παίκτης θα επιλέξει μια από τις έξι τάξεις (Arcanist, Bard, Berserker, Pyromancer, Ranger και Rogue). Παρόλο που μέσα στη μάχη η σειρά των παικτών δεν είναι προκαθορισμένη, η στρατηγική σας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.


Ο CEO και co-founder της Dreamheaven, Mike Morhaime είπε πως “στοχεύουμε να φέρουμε κοντά όλους τους παίκτες καθώς θα συμμετέχουν όλοι για να καταστρατηγήσουν τις μάχες ή να γιορτάσουν τις νίκες τους. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο και ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε πως θα σας φανεί”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*