Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία και ώρα για το Xbox Games Showcase και το Starfield Direct

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πληροφορίες σχετικά με την πραγματοποίηση του Xbox Games Showcase και του Starfield Direct. Το πρώτο θα ξεκινήσει στις 20:00 την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και θα μεταδοθεί ζωντάνά μέσω Twitch, Facebook και YouTube. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τις επερχόμενες κυκλοφορίες των Xbox Game Studios, όπως το Forza Motorsport, αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον των κυκλοφοριών για την πλατφόρμα. Θα ακολουθήσει αμέσως μετά το Starfield Direct, όπου ελπίζουμε να μας λυθούν όλες οι απορίες για τον τίτλο της Bethesda, που με βάση τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα θα λανσαριστεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Στις 13 Ιουνίου, την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί το Xbox Games Showcase Extended, με συνεντεύξεις σχετικά με τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν στο Xbox Games Showcase.


Xbox Game Showcase Starfield Direct Hero Image 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*