Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Looney Tunes: Wacky World of Sports (trailer)

Η GameMill Entertainment και η Bamtang Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Looney Tunes: Wacky World of Sports για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam) στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι προ-παραγγελίες για την standard edition του παιχνιδιού είναι διαθέσιμες στην τιμή των €49,99 ενώ η Deluxe edition βρίσκεται στην τιμή των €59,99 στην οποία θα βρείτε τον Yosemite Sam, στολές Golden Outlaws όπως και το “Wild West Sports Pack”.


Το Looney Tunes: Wacky World of Sports σας δίνει τη δυνατότητα co-op μέχρι τεσσάρων παικτών ή solo και αφού επιλέξετε τον αγαπημένο χαρακτήρα μπορείτε να παίξετε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, γκόλφ και τένις με τους φίλους και την οικογένειά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*