Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της έκδοσης early access για το Asseto Corsa EVO στο PC (trailer)

H 505 Games και η KUNOS Simulazioni ανακοίνωσαν πως η έκδοση early access του Asseto Corsa EVO για PC (μέσω Steam) θα γίνει διαθέσιμη στις 16 Ιανουαρίου του 2025.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο co-founder και executive manager της KUNOS Simulazioni, Marco Massarutto, είπε τα εξής: “Όσοι περιμένετε το λανσάρισμα του Asseto Corsa EVO με αγωνία, μάθετε πως όλη η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται πυρετωδώς για να φτάσει στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Είμαστε της άποψης πως για να γίνει κάτι καλά πρέπει να προσφέρεις τον απαιτούμενο χρόνο και για τον λόγο αυτό η έκδοση early access έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιανουαρίου. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή σας στήριξη και σύντομα θα ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες”.


To Asseto Corsa EVO, όπως και ο προκάτοχός του, θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία οχημάτων όπως road cars, classics, hypercars, race cars και ο τρόπος οδήγησης του καθενός θα παρουσιάζει εξαιρετική λεπτομέρεια και θα προσομοιώνει στο έπακρο μηχανικές, ηλεκτρονικές και αεροδυναμικές επιδόσεις ανεβάζοντας έτσι τα επίπεδα του ρεαλισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*