Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC και κονσόλες το Chernobylite 2: Exclusion Zone (trailer)

*
Η The Farm 51 ανακοίνωσε το νέο της post-apocalyptic action RPG Chernobylite 2: Exclusion Zonem, το οποίο και θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες. To game θα είναι sequel του ομώνυμου game και αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Όπως αναφέρει η σελίδα του στο Steam, θα προσφέρει ελεύθερη εξερεύνηση ενός μεγάλου ανοιχτού κόσμου, πολλές μάχες, επιλογές στο crafting και διαχείριση ομάδας. Ο παίκτης αναλαμβάνει έναν ταξιδιώτη που κινείται ανάμεσα σε παράλληλους κόσμους, στην αναζήτηση υλικών υψηλής περιεκτικότητας σε ενέργεια που ονομάζεται Chernobylite.


Ο ήρωας αναπτύσσεται και εξελίσσεται μέσω αντικειμένων που θα βρει στην πορεία του και διάφορων διαδικασιών. Δείτε το trailer ανακοίνωσης στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*