Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Dungeons & Dragons και Castlevania Chapters του Dead By Daylight (trailer)

Η Behavior Interactive ανακοίνωσε δύο από τα έξι επερχόμενα Chapters του Dead by Daylight, το Dungeons & Dragons και το Castlevania. Το πρώτο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου ενώ το άλλο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Επιπλέον, θα λανσαριστεί και ένα νέο "2v8 Mode".

Όσον αφορά το Dungeons & Dragons Chapter, ο νέος Killer θα είναι ο Vecna - γνωστός στο παιχνίδι ως The Lich - και ο survivor θα είναι ο βάρδος Aestri Yazar. Οι παίκτες που έχουν πρόσβαση στο Public Test Build μπορούν να δοκιμάσουν τους παραπάνω χαρακτήρες άμεσα.

Έκπληξη αποτελεί το Castlevania Chapter, για το οποίο δεν έχουμε λεπτομέρειες παρά μόνο ένα teaser trailer το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου. Πληροφορίες για το chapter αυτό αλλά και το νέο "2v8 Mode" θα μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι του 2024.


Δείτε παρακάτω τα trailers:





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*