Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hunt: Showdown 1896 (trailer)

Η Crytek ανακοίνωσε το Hunt: Showdown 1896, το επόμενο κεφάλαιο του player-versus-player-versus-environment extraction shooter για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου 2024 και από τη μέρα εκείνη θα πάψει να είναι playable σε PS4 και Xbox One το original Hunt: Showdown.

Στο νέο κεφάλαιο της σειράς Hunt, οι παίκτες θα βιώσουν μια νέα εμπειρία καθώς κάνουν ένα χρονολογικό άλμα για να βρεθούν δυτικά από το Bayou, στα Rocky Mountains του Colorado.


Ο πρώτος χάρτης, ο Mammon’s Gulch, είναι ένας τεράστιος και λεπτομερής βιότοπος, που θα φέρει τους Hunters στη σκιά των βουνών του Colorado. Το Hunt: Showdown 1896 έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της CRYENGINE 5.11 και περιλαμβάνει βελτιώσεις σε ολόκληρη την εμπειρία του gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*