Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακαλύφθηκε υλικό από ακυκλοφόρητο τίτλο του Famicom Disk System της Nintendo

*
Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η είδηση αναφορικά με την ανακάλυψη ενός ακυκλοφόρητου software για το Famicom Disk System της Nintendo στην Ιαπωνία.

Τα εύσημα αποδόθηκαν σε έναν παίκτη retro games και τεχνικό κονσολών στην με το ψευδώνυμο Junkya.Hassy, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο δισκέτες για το Famicom Disk System της Nintendo μέσω μιας εταιρείας μετάλλων στο Κιότο της Ιαπωνίας. Ο ίδιος ανακάλυψε πως το υλικό που υπήρχε μέσα ήταν εξαιρετικά σπάνιο καθώς “ξέθαψε” το Eggerland της Hal Laboratory και συγκεκριμένα την έκδοση των προγραμματιστών που χρησιμοποίησαν για την διόρθωση διαφόρων bugs όπως και ένα άσημο παιχνίδι με κωδική ονομασία Maze Ver. T2.0.


Στο τέλος του κειμένου θα δείτε μια φωτογραφία από την ανάρτηση του Junkya.Hassy στο X που δείχνει τον χαρακτήρα -ενδεχομένως- του παιχνιδιού να στέκεται μέσα σε ένα λαβύρινθο που έχει αμέτρητες σκάλες. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα του προγραμματιστή που ασχολήθηκε με το software αλλά μάλλον πρόκειται για μέλος της Hal Laboratory της Nintendo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*