Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές πως ένα trailer στο Summer Game Fest κοστίζει $250.000 για ένα λεπτό προβολής

*
Νέα δημοσιεύματα μιλάνε για το κόστος που έχει η προβολή ενός trailer κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.

Σύμφωνα με πολλούς insiders της βιομηχανίας, στο main event του Summer Game Fest η τιμή θα είναι $250.000 για 1 λεπτό προβολής, $350.000 για 1,5 λεπτό, $450.000 για 2 λεπτά και $550.000 για 2,5 λεπτά. Οι τιμές βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με αυτές της περσινών The Game Awards.


Με σύντομους μαθηματικούς υπολογισμούς θα διαπιστώσετε πως στο περσινό Summer Game Fest, όλα τα trailers με σύντομη διάρκεια θα μπορούσαν να φτάνουν στο κόστος των 9,65 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό βέβαια καθιστά αδύνατο να διαφημιστούν οι δημιουργίες διαφόρων indie developers. Έτσι εξηγείται και η βιασύνη που επικρατούσε κατά την διάρκεια των ευχαριστήριων λόγων, καθώς 30 δευτερόλεπτα ομιλίας ισοσταθμεί με αρκετά χιλιάδες δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*