Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορά στο site της Rockstar σημειώνει ότι οι συνδρομές GTA+ θα προσφέρουν σύντομα και Switch games

*
Η συνδρομή της Rockstar στο GTA+ ίσως προσφέρει σύντομα και πρόσβαση σε Nintendo Switch games, αν πιστέψουμε αυτό που έγινε στο site της εταιρείας. Μέσω ενός update που έγινε στην ιστοσελίδα της Rockstar, αναφέρθηκε κάτι τέτοιο, όμως μετά από λίγο αφαιρέθηκε. Το GTA+ προσφέρει αυτή τη στιγμή στους συνδρομητές του σε PS5 και Xbox Series X/S πρόσβαση σε μια σειρά από αντικείμενα του GTA Online και μια συλλογή games που αλλάζει συνεχώς και περιλαμβάνει τίτλους όπως τα GTA: The Trilogy, Red Dead Redemption και LA Noire.

Η λίστα των τίτλων αυτών είναι διαθέσιμη στο site της Rockstar και τα παιχνίδια προσφέρονται σε Xbox, PlayStation, iOS και Android. Ωστόσο, όπως εντόπισε χρήστης στο διαδίκτυο, μια πρόσφατη ενημέρωση πρόσθεσε και Nintendo Switch games, κάτι που ίσως σημαίνει πως γίνονται ζυμώσεις και προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπάρχουν games της Rockstar που έχουν μεταφερθεί προς το Nintendo Switch, οπότε κάτι τέτοιο θα έχει λογική.


Αναμένουμε περισσότερα, όσο περιμένουμε και νεότερα για το GTA 6.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*