Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή κυκλοφορίας για το Mirthwood

*
Η V Publishing και η Bad Ridge Games ανακοίνωσαν ότι καθυστερεί το λανσάρισμα του Medieval life simulation RPG Mirthwood. Αντί για τις 11 Σεπτεμβρίου 2024 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, πλέον αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου για PC μέσω του Steam.

«Θέλουμε το Mirthwood να είναι το καλύτερο δυνατό από την πρώτη μέρα», δήλωσε ο Daron Otis της Bad Ridge Games. «Ως μικρή, παθιασμένη ομάδα, δουλέψαμε ακούραστα για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που θα λατρέψουν οι παίκτες, αλλά αισθανθήκαμε ότι υπάρχουν ακόμα βασικοί τομείς, όπως η βελτιστοποίηση της απόδοσης, το localization και ορισμένα από τα συστήματα, που πρέπει να βελτιωθούν και να προσέξουμε περισσότερο πριν από την κυκλοφορία».


«Ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα επιτρέψει στη Bad Ridge Games να τελειοποιήσει το gameplay, να βελτιώσει την απόδοση και να κάνει πλήρως localize το Mirthwood για παίκτες σε όλο τον κόσμο».

«Η κυκλοφορία ενός παιχνιδιού που δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμο δεν είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε», δήλωσε ο CEO της V Publishing, Michael Brown. «Είμαστε δεσμευμένοι να διασφαλίσουμε ότι όταν το Mirthwood φτάνει στα χέρια των παικτών, θα είναι όσο το δυνατόν πιο βελτιστοποιημένο. Οι fans του παιχνιδιού είναι το πιο σημαντικό πράγμα και το να τους κάνεις χαρούμενους είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από το να τους κλείσεις ένα ραντεβού και ό,τι γίνει». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*