Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε λόγω απειλών το Nintendo Live 2024 Tokyo

*
H Nintendo Japan ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην ακύρωση μιας σειράς από events με τη συμμετοχή του κοινού, που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στο Τόκιο αυτόν τον μήνα, για λόγους ασφαλείας. Μετά από συνεχείς απειλές που στόχευαν τους υπαλλήλους της ιαπωνικής εταιρείας και πρόσφατα επεκτάθηκαν στους παρευρισκόμενους αλλά και στο προσωπικό των events, αποφασίστηκε να ακυρωθούν το Splatoon Koshien 2023 National Finals και το Nintendo Live 2024. Το πρώτο ήταν προγραμματισμενο για τις 16 και 17 Δεκεμβρίου στο Ota Sogo Gymnasium του Tokyo, ενω το δεύτερο για τις 20- 21 Ιανουαρίου 2024 στο πλαίσιο της έκθεση Tokyo Big Sight.

Η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τα events επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών της.


Το Splatoon 3 World Championship 2024, το Mario Kart 8 Deluxe Online Challenge Final Stage και το Mario Kart 8 Deluxe World Championship 2024, που θα διεξάγονταν ως μέρος του Nintendo Live 2024, αναβλήθηκαν. Η Nintendo έκανε γνωστό ότι, όταν αποφασιστούν, θα ανακοινώσεις τις νέες ημερομηνίες μέσω της ιστοσελίδας της και του X. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*