Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Blue Protocol στις δυτικές χώρες

*
Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τους servers του anime MMORPG Blue Protocol στην Ιαπωνία και ακυρώνει τα πλάνα της να το κυκλοφορήσει στις δυτικές χώρες. Το Blue Protocol λανσαρίστηκε στην Ιαπωνία τον Ιούνιο του 2023 και τη διανομή του στις δυτικές χώρες είχε αναλάβει να διαχειριστεί η Amazon Games. Όμως με μια δήλωσή της η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού ενημερώνει πως έλαβε τη δύσκολη απόφαση να δώσει ένα τέλος στην υπηρεσία καθώς δεν είναι δυνατή η παροχή της σε επίπεδο που να ικανοποιεί τους πάντες.

"Γνωρίζουμε ότι αυτά είναι απογοητευτικά νέα και μοιραζόμαστε την απογοήτευσή σας. Αγαπάμε τον κόσμο και τους χαρακτήρες του Blue Protocol και ήμασταν ενθουσιασμένοι που καλωσορίσαμε παίκτες από όλο τον κόσμο στο Regnas. Μαζί με τη Bandai Namco Online εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους παθιασμένους θαυμαστές που ακολούθησαν την ανάπτυξη του Blue Protocol και συμμετείχαν στο Closed Technical Test". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*