Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκαρπες οι συζητήσεις της αμερικανικής ένωσης ηθοποιών με τους εκδότες video games

*
Οι συζητήσεις της αμερικανικής ένωσης ηθοποιών (SAG-AFTRA) με εκπροσώπους εκδοτών της βιομηχανίας του gaming ολοκληρώθηκαν πολύ γρήγορα, δίχως αποτέλεσμα. Η συνάντηση είχε ως σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση των όρων της υπάρχουσαν συμφωνίας (Interactive Media Agreement), ειδικά στους τομείς των πληρωμών, ων δικαιωμάτων για streaming και της τεχνητής νοημοσύνης. Μετά τη συνάντηση η ένωση προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Η SAG-AFTRA και οι εκδότες βιντεοπαιχνιδιών ολοκλήρωσαν τις προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις για τη Συμφωνία Διαδραστικών Μέσων. Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία και η τρέχουσα σύμβαση θα παραμείνει σε ισχύ, ενώ τα μέρη κάνουν τις τελικές προσπάθειες για να καταλήξουν σε συμφωνία".


Η SAG-AFTRA ψήφισε πρόσφατα για να εγκρίνει μια απεργία εναντίον 10 μεγάλων εκδοτών της βιομηχανίας του gaming, με το 98,32% των 160.000+ μελών του συνδικάτου να ψηφίζουν υπέρ της απεργίας. Εάν οι προαναφερθείσες "τελικές προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας" αποτύχουν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει απεργία, επηρεάζοντας τις ακόλουθες εταιρείες:

- Activision Productions
- Blindlight
- Disney Character Voices
- Electronic Arts
- Epic Games
- Formosa Interactive
- Insomniac Games
- Take 2 Productions
- VoiceWorks Productions
- WB Games

H προηγούμενη απεργία της SAG-AFTRA εναντίον εταιρειών του gaming πραγματοποιήθηκε την περίδο 2016- 2017 και τερματίστηκε μετά από 183 ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα παιχνίδια,όπως το Life is Strange: Before the Storm, να χρησιμοποιήσουν ηθοποιούς που δεν ανήκουν στο σωματείο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*