Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision Blizzard: Μεγάλη αύξηση εσόδων το πρώτο τρίμηνο του 2023

*
Τα νέα που αφορούν τις οικονομικές επιδόσεις της Activision Blizzard είναι αισιόδοξα. Το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2023 τα κέρδη της εταιρείας έφτασαν τα $740 εκ. καταγράφοντας αύξηση 87% από έτος σε έτος. Τα εισόδημα ήταν αυξημένο κατά 35% ($2,38 δισ.) και τα έσοδα από τα ενεργά συμβόλαια αυξήθηκαν κατά 26% ($1,86 δισ.).

Συμμετοχή στην αύξηση των εσόδων είναι και τα τρία τμήματα της εταιρείας, Activision, Blizzard και King, με παιχνίδια όπως τα Call of Duty, Candy Crush, Warcraft, Overwatch και Diablo.


Τα έσοδα της Activision από έτος σε έτος αυξήθηκαν σε ποσοστό 28%, της Blizzard κατά 62% και της King κατά 8%.

Ο αριθμός των ενεργών παικτών την προαναφερθείσα περίοδο ήταν 368 εκ. μειωμένοι κατά 4 εκ. από έτος σε έτος, με την Activision (-2εκ.) και την King (-7εκ.) να έχουν πτώση, ενώ άνοδο είχε η Blizzard (+5εκ.).

Επιπλέον, λόγω του μέγάλου αριθμού των προπαραγγελιών του Diablo 4, αναμένεται σημαντική αύξηση σε όλους τους οικονομικούς δείκτες το τρέχον τρίμηνο, που θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*