Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aarik and the Ruined Kingdom: Μια νέα indie puzzle περιπέτεια στο προσκήνιο! (trailer)

Ένα νέο puzzle ταξίδι ξεκινά στο Steam με την κυκλοφορία του Aarik and the Ruined Kingdom. Πρόκειται για μια νέα indie περιπέτεια από την Shatterproof Games, η οποία συνδυάζει την επίλυση γρίφων με μία επική πλοκή, όπου ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να συναντηθεί ξανά με την μητέρα του!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Aarik προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με την μητέρα του, ταξιδεύοντας σε μαγευτικά τοπία, από κάστρα και δάση, μέχρι ερήμους και βάλτους, με το καθένα να αποτελεί μία ξεχωριστή puzzle πρόκληση.


Το παιχνίδι υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο φαντασία και περιπέτεια, παρασύροντας τους παίκτες βαθύτερα σε έναν κόσμο γεμάτο από ανατροπές!

Το Aarik and the Ruined Kingdom φέρνει στο τραπέζι μοναδικούς μηχανισμούς gameplay, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας drag and drop στοιχείων του παιχνιδιών, όπως και χειροκίνητο rotation των αντικειμένων σε συνδυασμό με την χρήση ειδικών ικανοτήτων.

Αυτή η puzzle περιπέτεια έχει σχεδιαστεί για να γοητεύσει με τα όμορφα γραφικά της, το χαλαρωτικό soundtrack και τους συναρπαστικούς γρίφους, κατάλληλους για όλες τις ηλικίες!

Το Aarik and the Ruined Kingdom είναι τώρα διαθέσιμο στο Steam για μόλις 6,23€. Εξερευνήσετε αυτή την αξέχαστη περιπέτεια και βοηθήστε τον Aarik να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να ενώσει ξανά την οικογένειά του!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*